Register

A password will be e-mailed to you.

V týchto chvíľach si môžeme v pokoji užívať vianočné sviatky v kruhu našich rodín a pripravovať sa na záver starého roka. Čo priniesie nový rok? To v tejto chvíli nevieme, ale poznáme aspoň zoznam hier, ktoré si Microsoft pripravil pre majiteľov služby Games with Gold na január 2018.

Na konzoli Xbox One vás neminie diablovka The Incredible Adventures of Van Helsing (1. január 2018) vyrobená našimi maďarskými susedmi zo štúdia Neocore Games. V nej si, ako už naznačuje samotný názov, zahráme za samotného Van Helsinga, ktorý bojuje proti hordám upírom a ďalším nadprirodzeným bytostiam.

Ďalšia hra určená na Xbox One nás postaví doprostred hordy hladujúcich zombíkov. Survival horor Zombi (16. január 2018) sa odohráva v Londýne preplnenom nemŕtvymi a vašou úlohou je prežiť.  Akékoľvek uhryznutie pritom znamená koniec a sa musíte pokúsiť o to isté s úplne inou postavou.

Na konzolách Xbox 360 a Xbox One nebude chýbať ani obľúbená Lara Croft. Tomb Raider: Underwold (1. január 2018) odohrávajúci sa v Thajsku, Južnej Amerike, alebo Arktíde sa sústreďuje na bájny Ragnarök a Thorovo kladivo a v koži Lary v ňom budeme pátrať po jej dávno nezvestnej matke.

Posledným titulom určeným na Xbox 360 a Xbox One je akcia z pohľadu tretej osoby. Army Of Two (16. január 2018), ktorá ponúka okrem singleplayeru aj kvalitný spracovaný multiplayer.

Ste spokojní s novoročnou nádielkou hier pre Xbox Live Gold?

Komentuj!