Register

A password will be e-mailed to you.

Iba nedávno sme tu mali mikulášsku súťaž. Teraz však prichádza na rad súťaž vianočná, v ktorej budete súťažiť hneď o niekoľko hier. Takže poďme na to!

Vďaka spoločnosti Cenega vám môžeme vianočnú nádielku spestriť o skvelú hru. Máme pre vás rozmanitú ponuku, a tak dúfame, že si na svoje príde každý jeden z vás. Aby sme však zbytočne nechodili okolo horúcej kaše, poďme sa pozrieť na to, čo môžete vyhrať.

Pre majiteľov PlayStation 4 toho máme najviac. K dispozícii sú hry ako Sonic Forces, Marvel vs. Capcom: Infinite, LEGO Marvel Super Heroes 2 a The Evil Within 2.

Pre priaznivcov Xbox One tu máme Dragon’s Dogma: Dark Arisen a WWE 2K18.

Majiteľov PC môžeme potešiť limitovanou edíciou titulu Football Manager 2018. Od jedného z našich redaktorov máme v súťaži aj hry od domácich vývojárov z Česka, respektíve Slovenska, Gomo, Dead Effect, ARMA: Cold War Assault, Arma: Gold Edition a Arma Tactics.

Keďže ide o vianočnú súťaž, nebudeme vás trápiť žiadnymi otázkami a ani ničím podobným. Pre zaradenie do zlosovania postačí dať na Facebooku VEREJNE zdieľať status odkazujúci na súťaž, taktiež dať na súťažný status LIKE a do komentára napísať jednu PLATFORMU podľa toho, na aký systém by ste chceli vyhrať (v prípade Skyrimu VR napíšte do komentára PS VR). A to je všetko, potom ste v hre.

Nezabudnite našu FB stránku podporiť likom, budete tak mať prehľad o novinkách z herného sveta a neuniknú vám ani ďalšie súťaže. Už teraz môžeme prezradiť, že naša vianočná súťaž bude stáť za to 😉

Organizátor súťaže:

Redakcia somhrac.sk

Podmienky súťaže:

Zo súťaže sú vylúčení členovia redakcie somhrac.sk. Pre zaradenie do zlosovania je potrebné splniť podmienky uvedené vyššie. Súťažiaci, ktorí splnia podmienky, budú v databáze zoradení vzostupne, pričom každému bude pridelené unikátne číslo od 1 po X (kde X je celkový počet súťažiacich, ktorí postúpili do zlosovania). Výherca bude vylosovaný na základe náhodne vygenerovaného čísla skrz server random.org.

Výhru nie je možné vymáhať súdnou cestou.

Ak sa nám nepodarí s výhercom skontaktovať do 3 dní od losovania, pristúpime k vylosovaniu náhradníka / náhradníkov.

Termín súťaže:

Súťaž potrvá v termíne od 22. decembra 2017 do 31. decembra 2017 (vrátane), 23:59 hod..

Za poskytnutie hier do súťaže ďakujeme spoločnosti

Komentuj!