Register

A password will be e-mailed to you.

Francúzska spoločnosť Ubisoft ponúka od 18. do 23. decembra 2017 tri hry zo svojho repertoára úplne zadarmo. Všetky tri tituly boli pritom len nedávno súčasťou predvianočnej nádielky, no ak vám tieto akcie náhodou unikli, určite vás poteší, že teraz máte príležitosť to napraviť. Svoju zbierku si môžete obohatiť o Assassin’s Creed IV: Black Flag, Watch Dogs a World in Conflict.

Pre získanie týchto troch titulov potrebujete mať uPlay účet a zaregistrovať si ich prostredníctvom stránky tejto rozdávačky.

Assassin’s Creed Black Flag je jedným z najlepšie prijatých dielov populárnej série o ráde assassinov zasadený do karibského prostredia behom zlatej éry pirátstva. Ponúka súboje na mori a zbieranie námorných pesničiek. Úspech tohto titulu Ubisoft viedol k predstaveniu podobne ladenej hry Skull and Bones na tohtoročnej E3.

Watch Dogs svojho času spôsobil nejednu kontroverziu, najmä kvôli downgradu jeho grafického spracovania medzi predstavením a vydaním. Stále sa však jedná o kvalitný open world titul zasadený do moderného Chicaga. Ocitáte sa v koži mladého hakera Aidena Pearca, ktorý sa vydáva pomstiť smrť svojej netere využívajúc modernú techniku. Minulý rok sa hra dočkala pokračovania, ktoré už malo pokojnejší vstup na trh.

World in Conflict je taktická hra v reálnom čase, ktorá tento rok oslávila 10. výročie. Jej témou je tretia svetová vojna, ktorá odštartovala v 1989 inváziou sovietských vojsk do Európy. Cieľom hráča je chopiť sa armád NATO a ubrániť inváziu “červených”. Ponúkaná kompletná edícia obsahuje aj expanziu Soviet Assault, kde môžete vyskúšať i druhú stranu konfliktu.

Komentuj!