Register

A password will be e-mailed to you.

GOG pokračuje v rámci svojho Vianočného výpredaja, o ktorom sme vás nedávno informovali, aj v rozdávaní hier. Tentokrát si pre nás pripravil mysterióznu adventúru menom Oxenfree.

Ak by ste o tejto netradičnej adventúre ešte nepočuli, tak vedzte, že sa v nej zhostíte úlohy mladej teenagerky menom Alex. Tá sa so svojou partiou a nevlastným bratom vydáva na menší výlet, ktorého konečnou destináciou je neďaleký ostrov. Alex sa však v tamojšej jaskyni nechtiac podarí vypustiť paranormálnu silu. S pomocou svojich priateľov tak musí prísť na to ako ju zastaviť. Hrateľnosť pritom pochopiteľne pozostáva najmä z hľadania cesty ďalej, či riešenia jednoduchých minihier. Tiež by bolo dobré spomenúť, že za hrou stojí Night School Studio v ktorom pracuje niekoľko bývalých členov z Telltale Games, takže o skvelé monológy a dialógy či príbehové zvraty rozhodne nebude núdza. Výber dialógov a časté rozhodovanie je tak samozrejmosťou. Jednotlivé rozhodnutia však majú skutočný dopad na rozvíjanie príbehu a nemusíte sa tak báť, že by ste opäť dostávali len akúsi ilúziu rozhodovania.

Hru si môžete aktivovať priamo na stránke GOG.com a jediné čo aktivácii potrebujete je vlastný GOG účet. Následne zostane hra navždy vo vašej virtuálnej knižnici. Nemali by ste však príliš váhať, nakoľko podobné akcie nikdy netrvajú večne. Rovnako je to aj v tomto prípade a hru získate zadarmo len do 21. decembra 2017 a to konkrétne do 14:00.

Komentuj!