Register

A password will be e-mailed to you.

Humble Bundle pokračuje vo veľkom rozdávaní hier a tentokrát si pre nás pripravil atmosférický horor menom Layers of Fear, ktorý minulý rok zažiaril ako vo svete tak aj v našej recenzii

Ak by ste o Layers of Fear náhodou ešte nepočuli, tak sa jedná o hororovú hru primárne zameranú na príbeh. Zmocníte sa v nej úlohy psychicky narušeného maliara, ktorý sa snaží dokončiť svoje majstrovské dielo, takzvaný Magnum Opus. Hra vás pritom nijak nevodí za ručičku a rovnako je to aj s príbehom, ktorý musíte odkrývať sami. Pátrate po rôznych stopách, čítate noviny a odkazy a snažíte sa pritom rozlúsknuť zložité príbehové pozadie. To všetko v nádherne vyzerajúcej vile a za neustáleho mrazivého pocitu, že ste niekým alebo niečím sledovaný. Tiež by bolo dobré spomenúť, že mnohí hráči a aj recenzenti titulujú Layers of Fear za najlepší videoherný horor posledných rokov.

Pokiaľ hru chcete získať, tak sa musíte poponáhľať, nakoľko je dostupná zadarmo len do 20.12.2017 19:00. Získate ju priamo z Humble Bundle a jediné čo k tomu potrebujete je účet na danej stránke. K hre momentálne dostanete aj oficiálny soundtrack, ktorý rozhodne stojí aj za samostatné počúvanie.

Komentuj!