Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Sony Interactive Entertainment (SIE) oznámila, že v počte predaných kusov zábavného systému PlayStation®4 (PS4™), systému virtuálnej reality PlayStation®VR (PS VR) herných titulov pre PS4 a PS VR boli dosiahnuté ďalšie významné míľniky.

  • K 3. decembru 2017 bolo celosvetovo súhrnne predaných viac než 70,7 milióna kusov PS4.
  • K 3. decembru 2017 bolo celosvetovo súhrnne predaných viac než 617,8 milióna kópii hier pre PS4 cez maloobchodných predajcov ako aj prostredníctvom digitálneho sťahovania v obchode PlayStation®Store.
  • K 3. decembru 2017 dosiahol významný míľnik aj systém PS VR, ktorého súhrnný celosvetový predaj pokoril hranicu 2 milióny predaných kusov.
  • Na trh bolo doteraz uvedených až 150 herných titulov pre systém PS VR. Ich súhrnný predaj cez maloobchodných predajcov ako aj prostredníctvom digitálneho sťahovania v obchode PlayStation®Store prekonal celosvetovo k 3. decembru 2017 hranicu 12,2 milióna kópii.

“Sme nesmierne potešení, že si také veľké množstvo používateľov naplno vychutnáva unikátne herné zážitky s PlayStation 4 a uchvacujúce technológie systému PlayStation VR, ktorých vývoj neustále napreduje,” hovorí Andrew House, prezident a globálny CEO spoločnosti Sony Interactive Entertainment. “Sme nesmierne vďační našim fanúšikom a partnerom. Už od uvedenia prvej hernej konzoly PlayStation na trh v roku 1994 nám ich obrovská a neutíchajúca podpora pomohla urobiť z PlayStation jednu z najväčších herných komunít na svete. V tejto spolupráci s partnermi chceme čo najintenzívnejšie pokračovať, aby systém PS4 bol aj naďalej tým najlepším miestom na hranie.”

Portfólio herných titulov určených pre PS4 sa bude neustále rozširovať o nové prírastky, ako netrpezlivo očakávané tituly God of War, Detroit: Become Human, Spider-Man, Shadow of Colossus, Dreams, Days Gone (SIE WWS), Far Cry 5 (Ubisoft) a Monster Hunter: World (Capcom).
V súčasnosti je vo vývoji viac ako 130 herných titulov a video obsahu pre PS VR, ktoré budú predstavené do konca roku 2018, vrátane titulov ako The Inpatient a Bravo Team (SIE WWS), a ponúknu skvelý a jedinečný zážitok vo virtuálnej realite.
Spoločnosť SIE bude pokračovať v rozširovaní platforiem PS4 a PS VR, aby sme aj naďalej dokázali poskytnúť jedinečný spôsob zábavy, dostupný len s PlayStation.

Komentuj!