Register

A password will be e-mailed to you.

Piata hra v ponuke zľavovej akcie 12 Deals of Christmas umožnila hráčom zakúpiť si lacnejšie najnovší diel zo série Assassin’s Creed Origins. Už včera došlo k výmene za nový titul, ktorý poteší najmä fanúšikov Stredozeme.

A stane sa tak z dôvodu, že sa v zľave ocitol titul Middle-earth: Shadow of War, ktorý vyšiel iba pred dvoma mesiacmi. Mnoho hráčov mohlo titul minúť, nakoľko októbrová ponuka bola mimoriadne bohatá, a tak sa naskytuje dobrá príležitosť na dohnanie tohto restu. Titul priamo nadväzuje na svojho predchodcu a vylepšuje niektoré prvky, ktoré prvý diel trápili. Ostatne, prečítajte si našu recenziu, kde sa dozviete všetko podstatné. Najmä však zistíte to, či sa hra autorom podarila.

Ak máte o kúpu hry záujem, k dispozícii sú dve edície. Cenu štandardnej edície prezrádza priložený obrázok, čiže 34.99€ (zľava vo výške 50%). Pre tých, čo majú chuť na niečo lepšie, je tu Gold edícia, ktorá so sebou prináša bonusový obsah v podobe štyroch expanzií a truhlice. Túto edíciu môžete získať za 64.99%, a teda o 40% lacnejšie oproti pôvodnej sume.

Ak vás ponuka číslo šesť zaujala, neotáľajte s nákupom príliš dlho, ponuka bude platná do zajtrajšieho dňa, to jest 12. decembra. Pri nákupe môžete využiť nasledovný odkaz, prípadne využite PS Store priamo v dashboarde vašej PlayStation 4.

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!