Register

A password will be e-mailed to you.

Kto má rád náročnejšie hry, tomu určite nie sú cudzie značky ako Demon’s Souls, Dark Souls, či Bloodborne. Za nimi stojí spoločnosť FromSoftware a tá, ako už vieme, aktuálne pracuje na svojej ďalšej hre. A tú nám pomaličky, ale isto začínajú odhaľovať.

Teaser na novinku sa nesie v znamení hesla Shadows Die Twice. Moc toho o sebe zatiaľ neprezrádza, no i napriek tomu je jasne vidieť, že o brutalitu nebude núdza ani v tomto prípade. Mnoho špekulácií hovorí o Bloodborne II (odkaz hesla na Shadow of Yharnam), no či sa tieto dohady potvrdia zatiaľ nie je možné povedať. Ďalšou a o niečo viac pravdepodobnou možnosťou je pokračovanie série Shadow Tower, k čomu opäť odkazuje spomínané heslo. Každopádne, ak by išlo o pokračovanie Bloodborne, ideálnym miestom na odhalenie by bola akcia PlayStation Experience 2017. Tá sa koná tento víkend, pričom tlačová konferencia nás čaká v zajtrajších skorých ranných hodinách.

Ako to vidíte vy? Pôjde o úplnú novinku? Pokračovanie Shadow Tower? Alebo ste našli nejaký detail, ktorý potvrdzuje, či vyvracia dohady o Bloodborne II? Ak áno, neváhajte svoj postreh napísať do komentárov na našom FB. Podľa nového tweetu od Yasuhira Kitaa z FromSoftware máme čakať ďalšie informácie v období 12 mesiacov, no snáď nebudú musieť fanúšikovia tohto štúdia čakať až tak dlho. Alebo hra za rok vyjde? No, uvidíme…

Komentuj!