Register

A password will be e-mailed to you.

Ak vám v tele namiesto krvi prúdi benzín, najnovšiu ponuku Humble Bundle si rozhodne užijete. Tá je zameraná na pretekárov a zaujme či už milovníkov arkádovej zábavy alebo aj hráčov, ktorý sa prikláňajú skôr k realistickým pretekom. 

V najlacnejšej kategórii, začínajúcej od 1 dolára sa nachádzajú dva diely simulátorov formúl, konkrétne F1 2011 a hneď nasledujúci ročník F1 2012. Na strane arkád tu máme k dispozícii F1 RACE STARS, ktorý svojim herným štýlom pripomína skôr sériu Mario Kart od Nintenda. Štvrtým prídavkom sú autíčka, ktoré potešia fanúšikov hitu Micro Machines. Akčné preteky z vtáčej perspektívy si môžete vyskúšať v titule Toybox Turbos.

Za menej ako 8 dolárov si už môžete zahrať už zaujímavejšie tituly. V tomto balíčku získate Season Pass pre vyššiu spomínané F1 RACE STARS, ale i dva novšie prírastky do rodiny formúl – F1 2014 a F1 2015. Jedným z ťahákov prostrednej vrstvy je aj druhý diel semi-simulátorov GRID 2. Poteší aj prítomnosť kúponov pre F1 2017 (kde je zľava 40%) a DIRT 4 (so zľavou 60% z pôvodnej ceny)Bonusom v tejto kategórii sú dva DLC balíky pre vyššie spomínané hry.

Ak utratíte takmer 15 dolárov, získate už pravé mikromašiny, a to konkrétne Micro Machines World Series. Ponuku simulátorov dopĺňa F1 2016, kde získate navyše aj DLC. Vdaka tomuto balíčku môžete vlastniť aj DiRT Rally, čo jedna z najvydarenejších hier vo svojej kategórii. Čerešničku na torte tvorí balík všetkých DLC pre GRID 2.

Kto by si z takto širokej ponuky nevedel vybrať, môže ešte chvíľu počkať, kým sa ponuka rozrastie o ďalšie tituly. Codemasters Humble Racing Bundle bude trvať do 19. decembra 2017.

Komentuj!