Register

A password will be e-mailed to you.

Už len niekoľko hodín ostáva do začiatku nového mesiaca, v ktorom tradične nebudú chýbať nové hry pre majiteľov služby PS Plus. Na čo sa môžu hráči tešiť v decembri 2017?

Prvým titulom určeným na PlayStation 4 je akčný hack and slash titul Darksaiders II: Deathinitive Edition, v ktorom si zahráme za jazdca apokalypsy, čiže za smrť. Okrem bojov proti rôznym nepriateľom a bossom si užijete aj rôzne akrobatické pasáže a nebudú chýbať ani puzzle elementy, ktoré preveria vaše myslenie.

Na PlayStation 4 si budete môcť zahrať aj hru Kung Fu Panda: Showdown of Legendary Legends. Ide o 2D bojovku, ktorá poteší hlavne priaznivcov filmovej série, nakoľko sa v nej objavia charaktery zo všetkých troch filmov.

Fanúšikov japonských vizuálnych noviel môže potešiť titul XBlaze Lost: Memories, v ktorom sa presunieme do alternatívneho fantasy mysteriózneho sveta a v ňom hľadať stratenú sestru. Hra bude dostupná na PlayStation 3.

Majitelia PlayStation 3 dostanú prístup aj k Syberia Collection, pozostávajúcej z prvých dvoch dielov legendárnej adventúrnej série Syberia, ktoré doplňa titul Amerzone: The Explorer’s Legacy.

Na PS Vita a PlayStation 4 si môžete vyskúšať akčnú sci-fi arkádu s prvkami Metroidvanie, Forma 8.

Druhým a posledný titul om určeným na PS Vita bude top-down akcia s názvom Wanted Corp.

Sony nezabudne ani na majiteľov PlayStation VR, ktorí sa môžu tešiť na spin-off hororu Until Dawn s podtitulom Until Dawn: Rush of Blood a v ňom si schuti zastrieľať na nepriateľov.

Ponuka je to naozaj štedrá a ak by sa vám to málilo, Sony pokračuje aj v aplikácii That”s You, s ktorou zažijete veľa zábavy počas vianočných sviatkov.

Komentuj!