Register

A password will be e-mailed to you.

Tohtoročný ročník PlayStation Nation sa konal v dňoch 17.11. – 19.11. 2017 v Hauch Gallery v pražskom Karlíně. Za 3 dni sa pri herných konzolách vystriedalo vyše 2000 návštevníkov, ktorí si vyskúšali celkem cez 100 titulov dostupných pre konzoly PlayStation 4.

Návštevníci si taktiež zahrali viac ako desiatku aktuálnych, či ešte nevydaných hier. K dispozícii boli novinky ako Gran Turismo Sport, Call of Duty: WWII, Star Wars: Battlefront IIAssassin’s Creed: Origins, That’s You!, Skyrim VR pre PS VR alebo rozšírenie The Frozen Wilds pre titul Horizon Zero Dawn. Z doposiaľ nevydaných hier boli k dispozícii Kingdom Come: Deliverence, Far Cry 5Frantics pre platformu PlayLink.

Vo fotokútiku si návštevníci urobili viacej než 400 fotografií v prostredí svojich obľúbených hier, rozbili nám 6 ovládačov DualShock 4 a sladkou limonádou poliali jednu PlayStation 4 Pro, ktorej týmto dávame zbohom. Najstaršej návštevníčke bolo 84 rokov – išlo o babičku, ktorá dorazila s vnukom ako sprievod. Naopak, najmladšiemu návštevníkovi nebol ani 1 rok a sledoval dianie v galérii iba z kočiaru.

Na sociálnych sieťach vzniklo mnoho postov a používané hashtagy ako #psnation, či #playstationcz boli rozhodne vidieť. Za všetky zmienky, posty, tweety a instastories tuzemské zastúpenie Sony PlayStation veľmi pekne ďakuje!

Zdroj: Tlačová správa

Komentuj!