Register

A password will be e-mailed to you.

Bethesda oznámila dátumy vydania všetkých DLC pre Wolfenstein 2: The New Colossus od štúdia MachineGames. Kedy sa ich dočkáme a čo nás v nich čaká?

Prvé DLC s názvom Episode Zero je dostupné už od 7. novembra 2017 pre všetkých, ktorí si hru predobjednali. Hráči vlastniaci season pass si ho budú môcť následne zahrať bez ďalších investící tak ako aj nasledujúce 3 DLC.

Druhé DLC s názvom The Adventures of Gunslinger Joe bude dostupné 14. decembra 2017. V ňom si zahrajeme za bývalého hráča NFL Josepha Stalliona, ktorý vymenil svoju kariéru za boj proti nacistom v dobovom Chicagu.

The Diaries of Agent Silent Death bude tretím prídavkom. Strieľať nacistov v slnečnej Kalifornii budeme v ženskom tele mladej agentky Jessicy Valiant od 30. januára 2018.

A nakoniec tu máme dodatok s názvom The Amazing Deeds of Captain Wilkins. Na zamrznutej Aljaške budeme zabíjať nacistov v koži starého veterána Geralda Willkinsa. Prídavok bude dostupný koncom marca, prípadne začiatkom apríla 2018.

Všetky DLC sa javia skvele a na základe “roadmapy” sľubujú minimálne 9 hodín zábavy. Kto si užil Wolfenstein II: The New Colossus a nemá ho stále dosť, ten sa má jednoznačne na čo tešiť.

Komentuj!