Register

A password will be e-mailed to you.

MDK (Murder Death Kill, Mission: Deliver Kindness) je akčná arkádová strieľačka z pohľadu tretej osoby, ktorá v roku 1997 výrazne zaujala svojim vizuálom, spracovaním a hrateľnosťou. Táto, dnes už kultová hra je v týchto dňoch dočasne zdarma v rámci výpredaja Black Friday na GOGu.

V MDK sa zhostíte úlohy Kurta, ktorý ma za úlohu zlikvidovať celkovo osem pohybujúcich sa mimozemských pevností, nazývaných Minecrawlers. Hra núti hráča skákať po plošinách, eliminovať nepriateľov z diaľky. Je bohatá aj na logické hádanky, alebo na rôzne power-upy. Hlavným poznávacím znakom MDK je potenciál obleku Coil Suit, ten je špecifický najmä netradičným padákom. Vaša postava používa aj automatickú zbraň s nekonečným počtom nábojov, s ostreľovačkou, so šiestimi druhmi munície a tri kamery, ktoré zachytávajú zásahy do tiel protivníkov.

Aby ste MDK získali je nutné sa prihlásiť na GOG.com a kliknúť na banner, ktorý je momentálne priamo na titulnej strane obchodu. Ale neváhajte príliš dlho, lebo táto ponuka končí už vo štvrtok 23.11.2017 o 15:00 hod.

Komentuj!