Register

A password will be e-mailed to you.

Služba Origin je úzko spätá so spoločnosťou EA, no to už pravdepodobné každý jeden správny hráč vie. Dozaista neuniklo vašej pozornosti ani to, že sa v ponuke On the House z času na čas objaví hra zadarmo. Ešte pred pár dňami bol k dispozícii titul SteamWorld Dig, no nastal čas na zmenu.

K dispozícii je po novom titul Plants vs. Zombies v Game of the Year edícii. Ak vám tento počin náhodou nič nehovorí, tak si ho odporúčame priblížiť za pomoci nasledovného traileru. Je trochu škoda, že EA nesiahli trochu hlbšie do vrecka a neponúkli hráčom radšej Plants vs. Zombies Garden Warfare, úspech by bol asi väčší. Ako sa však hovorí, darovanému koňovi na zuby nepozeraj. 

Aby však nedošlo k omylu, ide o mimoriadne kvalitnú záležitosť, o čom svedčí aj skóre 87% na Metacritic. Pokiaľ máte chuť na strategický počin, potom je táto hra tou správnou voľbou. Dosť však bolo rečí, zamierte radšej na Origin a rozšírte si svoju knižnicu hier o tento titul, najmä pokiaľ je k dispozícii zadarmo. Nebude tomu tak naveky…

Komentuj!