Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) oznamuje, že PlayStation®Plus Open Multiplayer Event ponúkne online hranie všetkým hráčom zadarmo. A to aj tým, ktorí nevlastnia účet v službe PlayStation Plus.

Táto akcia potrvá v krajinách Európy od 15. novembra 11.00 h do 20. novembra 11.00 h. Pre spustenie online multiplayeru nebude potrebné žiadne registrovanie ani zadávanie údajov z platobnej karty. Táto možnosť bude pre hráčov aktivovaná automaticky pri začiatku akcie.

Toto je pre hráčov skvelá príležitosť naplno si vychutnať ich obľúbené tituly, napríklad z tých najaktuálnejších: Call of Duty®: WWII (Activision), EA SPORTS™ FIFA 18 (EA Sports), Destiny 2 (Activision), Gran Turismo Sport™ (SIE World Wide Studios) a mnohé ďalšie.

PlayStation Plus Open Multiplayer Event ponúkne hráčom na konzolách PS4 možnosť online hrania úplne zadarmo. Pre ďalšie výhody vyplývajúce z členstva v službe PlayStation Plus je už nutná registrácia.

Služba PlayStation Plus spája viac ako 26,4 milióna platených účtov na celom svete a aktívni užívatelia si užívajú funkcie a výhody ako napríklad PS4 online multiplayer, dve PS4 hry mesačne zadarmo, exkluzívne zľavy, 10 GB online úložiska pre ukladanie pozícii v hrách a taktiež bonusové hry ako je PlayStation®VR (PS VR) titul Until Dawn: Rush of Blood alebo aj spoločenská párty hra That’s You!.

Komentuj!