Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Logitech oznámila, že päť jej produktov získalo ocenenie CES 2018 Innovation Awards Honorees: Jaybird® RUN, Logitech® G POWERPLAY Wireless Charging System, Logitech® Circle 2, Logitech® CRAFT Advanced Keyboard with Creative Input Dial a Logitech® Flow.

Dizajn je základným prvkom pri tvorbe všetkých produktov Logitech a venujeme veľa času tomu, aby sme ho robili správne. Preto nás neobyčajne teší, že si naše produkty všimla asociácia Consumer Technology Association,” povedal Bracken Darrell, Logitech President a CEO. “Chceme vytvárať produkty, ktoré skvelo vyzerajú, výborne fungujú a prekonávajú všetky očakávania. Je pre nás preto veľkou radosťou, že päť našich produktov bolo práve za toho ocenených.“

V tomto roku získali produkty Logitech ocenenie v týchto kategóriách:

Prestížne ocenenie CES Innovation Awards udeľuje asociácia CEA, usporiadateľ veľtrhu International CES, ktorý je globálnym miestom stretnutí pre všetkých z oblasti spotrebnej elektroniky. Veľtrh už od roku 1976 upozorňuje na úspechy v oblasti produktového dizajnu a inžinierstva.

Všetky ocenené produkty spoločnosti Logitech budú vystavené na veľtrhu CES 2018, ktorý sa uskutoční v dňoch 9.-12. januára 2018 v Las Vegas. Produkty nájdete na stánku Logitech #CP9, priamo pred Las Vegas Convention Centre oproti Central Hall. Detailný zoznam ocenených produktov CES 2018 Innovation Awards Honorees je k dispozícii na adrese: CES.tech/Innovation.

Komentuj!