Register

A password will be e-mailed to you.

Je nad slnko jasné, že hry zamerané na skateboarding už majú slávu za sebou. Ako čas plynul, vyprchalo aj nadšenie z podobne ladených titulov. Niektorí skalní fanúšikovia však i tak prežili menšie sklamanie, keď na tohtoročnej E3 spoločnosť Electronic Arts nepredstavila nový Skate 4, a to i napriek únikom lákajúcim na jeho oznámenie. Pomyselnú štafetu v oblasti skateboardových simulátorov však prebrala spoločnosť creā-ture Studios.

Creā-ture Studios plánuje uviesť na trh hru s názvom Session, ktorá možno vyplní vzniknutú medzeru po očakávanom Skate 4. Kvôli tomu, že creā-ture Studios nedisponujú takým kapitálom ako EA, tím vývojárov mieri na Kickstarter. Podľa dostupných informácií sa oficiálna kickstarterová kampaň spustí 21. novembra 2017. Pre nedočkavých záujemcov bol zároveň vydaný teaser trailer.

Session by mal byť akýmsi duchovným pokračovateľom známej série Skate. Vývojári už na tento projekt upozorňovali pred dvoma rokmi, avšak až dnes sa môžete pozrieť ako sa im darí. Využívajú často používaný Unreal Engine 4, ktorý by sa mal postarať o pekný grafický kabátik a možnosť vydať hru naprieč rôznymi platformami. Podľa dostupných informácií však Session nepoteší hráčov, ktorí preferovali arkádový štýl série Tony Hawk’s. Keďže však má ísť primárne o simuláciu, nemožno sa tomu čudovať.

Demo Session je momentálne dostupné len pre fanúškov PC. Štúdio nevylučuje možnosť vydania hry aj pre ostatné herné platformy. Narc-andré Houds z creā-ture Studios prehlásil, že dostupnosť demoverzie iba na PC ešte neznamená, že sa hra nedostane aj na konzoly. Ostatné verzie však závisia od úspechu kampane a je teda iba na hráčoch, či a kam sa nakoniec hra dostane. Session si môžete vyskúšať prostredníctvom spomínanej demoverzie na oficiálnej stránke. Ak vás hra záujme, podporte projekt na kampani, ktorá odštartuje budúci týždeň.

Komentuj!