Register

A password will be e-mailed to you.

Detroit: Become Human je titul, ktorý od začiatku zaváňa veľkým úspechom. Niet divu, keďže vývojári zo štúdia Quantic Dream sa rozhodli okopírovať recept na úspech zo svojich predchádzajúcich hier Heavy Rain a Beyond: Two Souls.

V titule Detroit: Become Human zavítame do amerického mesta Detroit, v ktorom budeme sledovať, ako ľudia spolunažívaju s androidmi navrhnutými práve na pomoc ľudstvu. Ľudstvu sa však toto spolunažívanie vôbec nepáči, a tak je drvivá väčšina robotov vytláčaná zo spoločnosti. V hre si zahráme za 3 postavy. Prvou je Kara, novo vytvorený android, ktorý sa po úteku z továrne snaží nájsť si vlastné miesto v živote. Ďalšou postavou je Connor, ktorý má na starosti loviť androidov, ktorých myslenie zlyhalo, respektíve sa zmenilo ako napríklad u Kary. No a poslednou hrateľnou postavou je Markus, ktorý bojuje za slobodu androidov.

Detroit: Become Human vyjde začiatkom roka 2018 na PlayStation 4, pričom hra má, tak ako Heavy Rain a Beyond: Two Souls, ponúknuť mnoho volieb, ktoré majú výrazne ovplyvňovať ďalšie dianie. Vy sa na ňu zatiaľ môžete naladiť novým gameplay trailerom.

Komentuj!