Register

A password will be e-mailed to you.

Z minulosti vieme, že spoločnosť Ubisoft s radosťou pripravuje pre svoje tituly rôzne edície, ktorými chce potešiť svojich fanušikov. Rovnako tomu bude aj v prípade Far Cry 5. Túto očakávanú FPS si budete môcť kúpiť v nasledovných verziách: Standard, Resistance, The Father, Gold a Deluxe Edition. Teraz sa spoločne pozrieme na to, čo budú jednotlivé edície obsahovať.

Ak sa rozhodnete pre Resistance edíciu, dostanete približne 42 centimetrov vysokú figúrku zobrazujúcu Nicka Ryeama s jeho verným psom Boomerom. Za slušných 200 dolárov k tejto edícií dostanete aj Hope County Koozie pohárik, steelbook, šatku, odznak a Hope County pohľadnicu. Samozrejmosťou je hra Far Cry 5 spolu s Doomsday Prepper DLC (špeciálny kostým, dodávka a zbraň). Momentálne je možné edíciu objednať len v americkom GameStope. Spoločnosť však v budúcnosti nevylučuje predaj v európskych obchodoch.

Deluxe edícia hry obsahuje Doomsday Prepper DLC, veľký lovecký balík (štvorkolku, lovecký luk a oblečenie), Ace pilo balíček (skiny), balík plný výbušnín, Chaos Pack, AR-C Assault pušku a známu pištoľ 44 Magnum s unikátnymi skinmi.

Zlatá edícia Far Cry 5 zahŕňa podľa očakávania Deluxe verziu spoločne so Season Passom. Cenu zatiaľ, rovnako ako v prípade Deluxe edície, nepoznáme.

The Father edícia poteší fanušikov  s 31,3 centimetrou soškou vodcu kultu Josepha Seeda. Súčasťou je aj steelbook, soundtrack na CD, mapa a samozrejme in-game bonusy. Táto edícia je zatiaľ potvrdená len pre Veľkú Britániu s cenovkou 94.99£.

Ak patríte do skupiny ľudí, ktorá netrpezlivo očakáva Far Cry 5, budete si musieť počkať až do 27. februára 2018, kedy hra uzrie svetlo sveta. My len pripomenieme, že piaty plnohodnotný diel tejto značky vychádza na PC, Xbox One a PlayStation 4.

Komentuj!