Register

A password will be e-mailed to you.

Ubehlo dlhých pätnásť rokov od doby, čo svetlo sveta uzrela Mafia: The City of Lost Heaven. Legendárny počin od Illusion Softworks (neskôr 2K Czech) zaznamenal masívny úspech a pre mnohých hráčov ide o najlepšiu hru, akú kedy hrali. Pokiaľ ste však nemali doma originálnu kópiu, bol v posledných rokoch problém hru zohnať. Tomu je však koniec.

Známy obchod GOG, alias Good Old Games potvrdzuje, že svoje meno nenesie nadarmo a pridáva do svojej ponuky prvú Mafiu. Má to zopár háčikov, no ide o jediný spôsob, ako si titul Mafia: The City of Lost Heaven zaobstarať digitálne a legálnou cestou.

Pokiaľ si chcete legendárne české dielo pripomenúť, nachystajte si 9.99€. Aby sme sa vrátili späť k spomínaným háčikom, tak sa budete musieť zmieriť s tým, že v hre už nenájdete všetky skladby, ktoré obsahovala pôvodná verzia. Orchestrálny soundtrack od Vladimíra Šimůnka je prítomný, avšak ostatné skladby, ktoré boli licencované museli byť z hry odstránené. Druhá nevýhoda, ktorá pravdepodobne taktiež v našich končinách nebude veľmi populárna spočíva v tom, že na GOGu je uvedená informácia o prítomnosti anglického dabingu a textu, no o skvelom českom dabingu nikde zmienka nie je.

Napriek týmto nevýhodám určite stojí Mafia: The City of Lost Heaven za pozornosť. Hoci je iba málo hráčov, ktorí hru v minulosti nehrali, no ak medzi nich patríte, mali by ste si svoje herné znalosti rozšíriť. Ak sa tak chystáte učiniť, zamierte na GOG, kde si môžete Mafiu zakúpiť.

Zdroj: Destructoid

Komentuj!