Register

A password will be e-mailed to you.

Project CARS 2 je titul, ktorý má medzi fanúšikmi pretekania výborné renomé. Iba nedávno nás autori série zo štúdia Slightly Mad Studios potešili druhým dielom. Ten vylepšil mnohé neduhy prvej časti, no o tom si viac povieme v recenzii. Dnes sa pozrieme na to, ako to dopadne, keď sa proti sebe postavia dve osoby z úplne iného odvetvia.

Zaujíma vás, či môže virtuálny pretekár konkurovať profesionálovi? Odpoveď sa dozviete vďaka videu, ktoré nájdete nižšie. Skôr než sa k videu dostaneme, priblížme si, ako si titul Project CARS 2 viedol v recenziách. Tie boli skrz na skrz pozitívne, čo odrážajú aj výsledné hodnotenia na Metacritic. Verzia pre PC si drží priemer hodnotení na 85%, pričom hru pre túto platformu ohodnotilo 19 médií. Na PlayStation 4 je hodnotenie trochu slabšie, kedže sa zastavilo na 83%, avšak pochádza až zo 41 spriemerovaných recenzií. Ako poslednú tu máme verziu pre Xbox One, ktorá si drží najvyšší priemer, a to 86%. Na túto platformu si posvietilo 19 médií, rovnako ako na PC verziu. Z hodnotení je zrejmé, že ak si potrpíte na kvalitné pretekárske hry, s titulom Project CARS 2 vedľa nešliapnete. Musíte však rátať s bugmi, tie zatiaľ nedokázali autori úplne odstrániť.

Poďme ale späť k téme. Vo videu sa proti sebe postavil profesionálny pretekár Josef Král z tímu Scuderia Ferrari Praha a virtuálny pretekár Martin Štefanko, ktorý zastupuje Republic of Gamers. Okrem samotného duelu sa dozviete niečo aj o samotnej hre, takže sa určite oplatí venovať svoje tri minúty nasledovnému videu.

Komentuj!