Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Koei Tecmo oznámila plány týkajúce sa vydania PC verzie akčného RPG hitu s názvom Nioh. Vývojári plánujú vydať tento titul s prívlastkom Complete Edition. To bude v praxi bude znamenať, že ak si hru zakúpite v tejto edícii, dostanete všetky tri DLC príbehové línie s názvami Dragon of the North, Defiant Honor a Bloodshed’s End. 

Nioh podľa všetkého bude disponovať možnosťou prepínania medzi akčným módom hrania a takzvaným filmovým módom, podobne ako tomu bolo aj vo verzii pre PlayStation 4. Takže si budete môcť zvoliť medzi stabilnými 60 snímkami za sekundu a krajšou grafickou stránkou podporenou 4K rozlíšením.

S oznámením PC verzie boli odhalené aj hardwarové požiadavky, ktoré znejú nasledovne:

Minimálne požiadavky

OS: Windows 7 alebo novší (x64)
CPU: Intel Core i5 3550 alebo lepší
GPU: Nvidia GTX 780 / AMD Radeon R9 280 (3 GB VRAM)
HDD: 100 GB voľného miesta
RAM: 6 GB

Odporúčané požiadavky

OS: Windows 10 (x64)
CPU:  Intel Core i7 4770K alebo lepší
GPU: Nvidia GTX 1060 (6 GB VRAM) / AMD Radeon R9 380X (4 GB VRAM)
HDD: 100 GB voľného miesta
RAM: 8 GB

Ako si môžete všimnúť, hra vyžaduje pomerne veľký počet voľného miesta na vašom HDD. Tento fakt je podmienený textúrami vo vysokom rozlíšení spoločne s tromi dostupnými príbehovými líniami hry.

Neviete sa dočkať? V tom prípade vás potešíme, nakoľko dátum vydania je ohlásený na 7. novembra tohto roka. Zatiaľ si môžete čakanie spríjemniť našou recenziou PlayStation 4 verzie. V súčasnosti chystáme aj recenziu všetkých troch DLC, takže vás určite neminie ani náš názor na rozšírenia, ktoré budú súčasťou kompletnej edície.

Komentuj!