Register

A password will be e-mailed to you.

ASUS Republic of Gamers (ROG) uviedol na slovenský trh Zephyrus, najtenší herný notebook na svete so 7. generáciou procesora Intel® Core™ i7 (Kaby Lake) a najnovšou grafickou kartou NVIDIA® GeForce® GTX 1080. Zephyrus je vybavený operačným systémom Windows 10 Creators Update, ktorý vylepšuje hranie hier prostredníctvom funkcie Windows Game Mode a umožňuje jednoducho streamovať hranie cez službu Mixer.

15,6-palcový Zephyrus vyniká ultratenkým profilom a exkluzívnym chladiacim systémom od ROG, Active Aerodynamic System (AAS). Tiež podporuje prispôsobenie svetelných efektov a ponúka rýchly, 120 Hz displej so širokými pozorovacími uhlami, 100 % pokrytím farebného priestoru sRGB a technológiou NVIDIA G-SYNC™.Najtenší notebook na svete s bezkonkurenčným výkonom a funkciami.

ROG Zephyrus je výsledok neustálej snahy prinášať herné inovácie. ROG chce tvoriť notebooky, ktoré sú tenšie, tichšie, lepšie chladené a výkonnejšie ako kedykoľvek predtým a reagovať tak na potreby dnešných mobilných hráčov. Zephyrus má dizajn inšpirovaný čepeľou, vďaka čomu má ultratenký profil s hrúbkou od 17,9 mm do 16,9 mm v najtenšom bode. Vďaka kompaktným rozmerom je najtenším notebookom na svete s procesorom Intel Core i7 7. generácie a najnovšou grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX 1080 pre ideálny herný výkon, ktorý dokáže konkurovať aj oveľa väčším zariadeniam a stolným počítačom.

ROG-exkluzívny dizajn a chladiaci systém

ROG Zephyrus je chladený exkluzívnym chladiacim systémom Active Aerodynamic System (AAS), ktorý chladí lepšie a tichšie bez kompromitovania výkonu. AAS využíva unikátnu technológiu AeroAccelerator (AA), ktorá zvyšuje rýchlosť a efektivitu prúdu vzduchu. Vďaka zakrivenému povrchu ventilátora a špeciálnemu urýchľovaču dokáže chladiaci systém efektívnejšie odvádzať teplo z komponentov, pričom v otvorenom stave notebooku sa objem prúdu vzduchu zvýši až o 20 % pre jeho ešte lepšiu cirkuláciu. AAS maximalizuje stabilitu systému ako aj herný výkon a chladenie, takže zaručuje bezproblémovú funkčnosť aj počas dlhého hrania.

Perfektná herná klávesnica s osvetlením Aura RGB a inovatívny touchpad

ROG Zephyrus má klávesnicu, ktorá je umiestnená na prednej strane šasi. Tento dizajn umožňuje lepšie chladenie a komfortnejšie hranie. Technológia ASUS Aura RGB umožňuje dynamické a prispôsobiteľné svetelné efekty pre celú klávesnicu a samostatné podsvietenie klávesov WASD a QWER. Vďaka technológii anti-ghosting je možné simultánne stlačiť až 30 klávesov. Tie sú ergonomicky navrhnuté pre optimálne písanie. Touchpad je umiestnený vpravo od klávesnice a integruje v sebe funkciu 10-key.

Plynulé zobrazenie hier a všestranná konektivita

ROG Zephyrus je vybavený 120 Hz displejom pre plynulé hranie so skutočnou obnovovacou frekvenciou na úrovni 120 Hz. Technológia NVIDIA G-SYNC synchronizuje frekvenciu monitora s grafickou kartou pre plynulé zobrazenie hier a odstránenie lagu či vizuálnych nedostatkov. Široké pozorovacie uhly a 100 % pokrytie farebného priestoru sRGB zabezpečujú realistické zobrazenie farieb z každého uhla. Notebook je takisto vybavený USB Type-C™ (USB-C™) portom s technológiou Thunderbolt™ 3 pre pripojenie externého monitora s rozlíšením až 4K UHD, rýchlejší prenos dát a nabíjanie.

ŠPECIFIKÁCIE 

ASUS ROG Zephyrus

Procesor

Intel® Core™ i7-7700HQ

Operačný systém

Windows 10 Home / Windows 10 Professional

Displej

15.6” Full HD (1920 x 1080), široké pozorovacie uhly, matný displej

120Hz obnovovacia frekvencia, NVIDIA G-SYNC™

Grafická karta

NVIDIA® GeForce® GTX 1080

Čipset

Intel® HM175

Pamäť &
úložisko

DDR4 2400MHz (až do 24GB)

M.2 PCIe® x4 256/512GB/1TB SSD

Bezdrôtová konektivita

802.11ac Wi-Fi

Bluetooth®

Konektivita

1 x USB 3.1 Gen 2 Type-C™ s Thunderbolt™ 3

4 x USB 3.1

1 x HDMI 2.0

1 x 3.5mm kombo jack pre slúchadlá a mikrofón

Kamera

Zabudovaná HD kamera s mikrofónom

Klávesnica

ASUS Aura RGB podsvietená chiclet klávesnica, 30-key rollover; 1.4mm vzdialenosť

Batéria

4-článková, 50Wh

Rozmery

37.9 x 26.2 x 1.69cm (W x D x H)

Hmotnosť

2.2 kg (s batériou)

Špecifikácie, obsah balenia a dostupnosť produktu sa môže zmeniť bez upozornenia a môže sa líšiť podľa krajiny. Aktuálna prevádzka sa môže líšiť v závislosti od aplikácií, používania, prostredia a ďalších faktorov. Kompletné špecifikácie sú dostupné na http://www.asus.com

Cena a dostupnosť

ROG Zephyrus je dostupný na našom trhu v koncovej cene 3 049€.

Komentuj!