Register

A password will be e-mailed to you.

Microsoft už predstavil októbrovú nádielku hier pre majiteľov konzol Xbox a na rade je tak tradične Sony. Čo môžu predplatitelia služby PS Plus očakávať v októbri 2017?

Prvým titulom ponuky určeným na konzolu PlayStation 4 je Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, ktorý patrí medzi to najlepšie, čo ste mohli hrať v posledných rokoch. Piaty diel tejto známej série nás tentokrát zavedie do Afganistanu, respektíve Afriky a po prvýkrá si v ňom môžeme užívať otvorený svet so všetkým, čo k nemu patrí.

Sony myslí aj na milovníkov kvalitného hororu a majitelia konzol PlayStation 4 si prídu na svoje vďaka Amnesia Collection. Táto kolekcia obsahuje okrem hry Amnesia: The Dark Descent aj DLC Justine, či voľné pokračovanie Amnesia: A Machine For Pigs.

Na PlayStation 3 si hráči zgustnú na pretekoch monster-truckov v hre Monster Jam Battlegrounds, ďalšom dieli série Monster Jam.

Majitelia PlayStation 3, a zároveň milovníci biliardu, by určite mali vyskúšať titul Hustle Kings, v ktorom si budú môcť zmerať sily i s ostatnými hráčmi. Okrem online režimu však nebude chýbať ani kariérny mód či rôzne turnaje.

Na PlayStation Vita a PlayStation 4 bude k dispozícii aj logický titul Hue, založený na manipulácii s farbami.

Posledný titul určený na PlayStation Vita a PlayStation 4 nazvaný Sky Force Anniversary pre zmenu posadí hráčov do kokpitov bojových lietadiel, kde budú môcť naplno užívať súboje na oblohe.

 

Komentuj!