Register

A password will be e-mailed to you.

WWE 2K18, najnovší ročník známej wrestlingovej série, mal pôvodne ohlásené iba vydanie na PS4, Xbox One či hybridnú konzolu Switch. Najnovšie sa k nim však pridala aj PC verzia, ku ktorej autori vydali aj 4K obrázky.

Posledný ročník tejto športovej série nedopadol práve najlepšie. Hráči sa sťažovali najmä na horšiu optimalizáciu, zlé ovládanie a v neposlednej rade aj na slabé grafické spracovanie. To či sa podarí novému ročníku napraviť tieto neduhy, sa dozvieme už 17. októbra. 2017. Vtedy totiž WWE 2K18 vychádza a to aj na PC. Prvýkrát v celej histórii série tak dôjde k tomu, že PC verzia vyjde súčasne s konzolovými verziami hry. Hra opäť ponúkne štandardnú a samozrejme aj deluxe edíciu, ktorá bude okrem iného obsahovať aj dve hrateľné verzie Kurta Anglea. PC verzia zatiaľ nemá k dispozícii žiadne gameplay video, ale autori aspoň vydali pár 4K obrázkov, ktoré predstavujú niektorých zápasníkov.

 

 

Komentuj!

O autorovi

Veľký fanúšik hier, ktorý si dokáže rovnako užiť temnú adventúru ako aj futuristické FPS. Hry hrávam v podstate od malička a asi aj preto som si k nim vybudoval veľký vzťah a stali sa aj mojou najväčšou vášňou. Okrem hier samozrejme obľubujem filmy a miestami si prečítam dobrú knihu. No hry budú mať v mojom srdci vždy najväčšie miesto.

Súvisiace príspevky