Register

A password will be e-mailed to you.

O tom, že titul Resident Evil VII: Biohazard je výborným návratom k hororovým koreňom slávnej série niet najmenších pochýb. Ostatne svedčí o tom aj naša recenzia. Autori krátko po vydaní oznámili príbehové rozšírenia s názvom “Not A Hero”, ktoré bude úplne zdarma a pôvodne malo vyjsť už na jar. Rozšírenia však bolo odložené a Capcom tento fakt odôvodnil tým, že na rozšírení musia ešte pracovať aby dosahovalo kvalít základnej hry. Najnovšie sme sa však dočkali informácií od anonymného zdroja, ktorý toho prezrádza mnoho o jeho príbehu.

Samotný Capcom dlho nič neprezrádzal o samotnom rozšírení. To sa zmenilo s ohlásením Gold Edície Resident Evil VII, kedy autori vydali trailer, obsahujúci aj kratučkú ukážku z nadchádzajúceho DLC. Ukážka však prezrádzala len to, čo sme už aj tak vedeli a teda, že budeme hrať za Chrisa Redfielda. Postavu, ktorá je dobre známa fanúšikom tejto hororovej série. Nedávno však jeden anonymný zdroj z portálu Reddit prezradil zaujímavé príbehové informácie týkajúce sa práve Not A Hero a taktiež aj End of Zoe rozšírenia, ktoré bude súčasťou Gold Edície.

Príspevok tvrdí, že Not A Hero začína ihneď po skončení Resident Evil 7. Prvú scénku by sme mali vidieť z pohľadu tretej osoby a zmocníme sa v nej úlohy Chrisa Redfielda. Ďalej autor príspevku hovorí o tom, že v tejto scénke by sme mali vidieť celé telo Ethana Wintersa aj s jeho tvárou. Ethana by sme mali v rozšírení zachrániť a následne sa premiestniť do sídla rodiny Bakerových. Pri vchode povie Chris vojakom Umbrelly aby sa rozdelili a začali pátrať po Lucasovi Bakerovi.

Lucas s vami bude často hrať rôzne psychologické hry ako tomu bolo aj pri základnej hre. Za každú splnenú hru získate dôkaz, ktorý vás privedie k Lucasovi a zároveň aj prezradí pre koho pracoval. Postupné odhaľovanie informácií má prezradiť, prečo bola rodina Bakerových vašim cieľom. Taktiež by mala byť viac rozvinutá postava Jacka Bakera. Bude tu tiež dôvod toho, prečo premiestnil svoju rodinu na miesto uprostred ničoho.

Autor príspevku taktiež hovorí o novom druhu nepriateľov. Tí by sa údajne mali volať “White Molded”. Malo by ísť o toxických protivníkov, ktorí majú rôzne variácie zúrivosti. Ďalej autor príspevku hovorí o tom, že rozšírenie bude priamo prepojené s novým DLC End of Zoe. To bude veľmi pravdepodobne pracovať s voľbou, kedy Zoe necháte na móle a na člne odplávate so svojou ženou Miou. Zoe by mala v rozšírení pomáhať práve Chrisovi, no neskôr sa jej zmocní posledný preživší rodiny Bakerových, teda Lucas Baker, čo by malo vyústiť v boss súboj so samotnou Zoe. Najzaujímavejšou informáciou však zostáva, že Lucas by sa teoreticky mohol objaviť aj v novom dieli série Resident Evil. Autor príspevku o tom hovorí práve na jeho konci.

Touto informáciou príspevok končí. Zatiaľ nevieme, či sú informácie pravdivé, nakoľko sa k nim Capcom oficiálne nevyjadril. Tak či onak to už čoskoro zistíme. Rozšírenie a samotnej Gold Edície sa dočkáme už 12. decembra 2017. Zatiaľ sa môžete pokochať krátkym trailerom, ktorý nám Capcom ponúkol. Ak by ste chceli vyjadriť váš názor, môžete tak urobiť prostredníctvom komentárovej sekcie.

Komentuj!