Register

A password will be e-mailed to you.

Už čoskoro budú môcť PC nadšenci vyskúšať beta verziu sľubne vyzerajúceho Call of Duty: WWII, ktorý, ako už napovedá aj názov, prinesie boje z obdobia druhej svetovej vojny. Štúdio Activision informuje fanušikov série Call of Duty, že blížiaca sa beta PC verzie bude dostupná už o dva týždne. Aj majitelia PC si tak budú môcť, rovnako ako konzoloví hráči, vyskúšať, aké je to čeliť nepriateľom v zákopoch.

Beta verzia CoD: WWII bude dostupná od 29. septembra až do 2. októbra 2017. Okrem toho vydavateľ Activision oficiálne ohlásil aj minimálne hardware požiadavky, ktoré musíte spĺňať, aby ste si mohli užívať atmosféru druhej svetovej vojny.

Minimálne požiadavky

  • OS: Windows 7, alebo novšia verzia (x64)
  • CPU: Intel Core i3 3225, alebo ekvivalent
  • Grafická karta: Nvidia GTX 660 / ATI Radeon HD 7850 (2 GB VRAM)
  • RAM: 8 GB HDD: 25 GB
  • DirectX: verzia 11.0 kompatibilná grafická karta, alebo ekvivalent

Tieto minimálne požiadavky nie sú až tak zničujúce. Ako dobre bude hra optimalizovaná, uvidia samotní hráči už čoskoro. Počas beta testu hry dôjde aj k prvému zaťaženiu infraštruktúry a ukáže sa ako sú Sledgehammer Games pripravený na vydanie plnej verzie. Na záver iba pripomíname, že Call of Duty: WWII uzrie svetlo svetla 3. novembra 2017, a to na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Komentuj!