Register

A password will be e-mailed to you.

Fallout Shelter sa dostal na naše mobilné zariadenia v júni 2015 ako súčasť propagácie nadchádzajúceho titulu Fallout 4. Dnes si ho už môžeme zahrať aj na konzole Xbox One a PC. Hra sa okamžite stala veľmi populárnou a získala si mnoho fanúšikov. Najnovšie Bethesda ohlásila, že ich F2P titul si zahralo viac ako 100 miliónov hráčov. Pri tejto príležitosti si pre nás pripravili aj menšiu in-game akciu a aj mnoho ďalších štatistík z hry.

Ak vás Fallout Shelter nejakou náhodou obišiel, odkážeme vás na našu recenziu. Jedná sa o titul v ktorom si budujete vlastný atómový úkryt. Musíte sa starať o obyvateľov úkrytu, vyzbrojovať ich, aby sa dokázali chrániť pred nástrahami pustatiny a v neposlednej rade vylepšovať aj samotný úkryt. Hra síce obsahuje aj menšie mikrotransakcie, bez ktorých sa však pokojne zaobídete. Ak vás hra zaujala, tak si ju môžete stiahnuť napríklad aj priamo zo Steamu.

Spomínaná in-game akcia spočíva v rozdávaní cenných vecí priamo v hre. Táto akcia už začala a končí 20. septembra. Ak vás zaujímajú spomínané štatistiky hráčov, tak ich môžete pozrieť na priloženom obrázku.

.

 

Komentuj!