Register

A password will be e-mailed to you.

Star Wars sú fenoménom, o tom niet pochýb. Či už ide o filmy, hry, rôzne knižné diela, či komiksy, všetko má obrovský úspech. Nemožno sa čudovať, že i Star Wars: Battlefront, multiplayerová strieľačka z roku 2015 zaznamenala medzi hráčmi solídny úspech. Už o pár mesiacov sa na nás prirúti pokračovanie, ktoré má napraviť niekoľko výhrad k prvému dielu, a taktiež priniesť nové hráčom nové výzvy. Aby EA ešte pred vydaním pokračovania zvýšili pozornosť o prvý diel, rozhodli sa rozdávať Season Pass zadarmo a samotnú hru predávať za veľmi výhodnú cenu.

Vďaka tejto akcii môžete mať Star Wars: Battlefront Ultimate Edition aj so všetkými prídavkami za cenu 4.99€, čo je naozaj lákavá, až neodolateľná ponuka. Hoci je zrejmé, že po vydaní pokračovania nebudú servery praskať vo švíkoch a mnoho hráčov presedlá na novinku, určite na bojisku nebude prázdno. Spomínaná akcia pritom platí pre všetky platformy, i keď na Xboxe One je to s menším obmedzením. Na uplatnenie spomínanej akcie totiž musíte mať predplatené členstvo Xbox Live Gold, v opačnom prípade máte bohužiaľ smolu. Na druhej strane, nejedná sa o nič strašné, nakoľko pre hranie multiplayeru musíte Live Gold vlastniť. Na PlayStation 4 je Season Pass dostupný aj bez PS Plus, no pre hranie online už členstvo potrebujete. PC verzia je dostupná skrz Origin, no to pri hrách od EA nie je nič neobvyklé.

Zatiaľ nie je zrejmé, či bude Season Pass zadarmo už navždy, no zľava na minimálne Star Wars: Battlefront Ultimate Edition platí podľa PlayStation Store do 21.09.2017. Ak máte chuť na súboje so známeho vesmíru a doteraz ste si hru nechávali ujsť, možno nastal čas na nápravu. Hor sa teda na bojiska a nech vás sila sprevádza.

Komentuj!