Register

A password will be e-mailed to you.

Zeng Xiancheng je živým príkladom, že ak máte talent, vytrvalosť a odhodlanie, môžete vytvoriť zaujímavú hru. Titul Bright Memory je prácou jedného vývojára, ktorý chce ukázať svetu, že aj sám dokáže konkurovať početnejším štúdiám. Táto first-person strielačka je vytvorená v dobre známom Unreal Engine 4, ktorý je pre tento žáner pomerne ideálny, čo dobre dokazujú aj zábery z hrania priložené nižšie.

Xiancheng pracuje na hre viac ako rok, pričom sa snaží používať Blueprints, čiže vizuálne skriptovanie, aby svoje dielo doviedol k dokonalosti. Bright Memory predstavuje kombináciu viacerých prvkov, ktoré môžeme vidieť v hrách ako sú Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier, či Deus Ex: Mankind Divided.

Bright Memory kombinuje moderný arzenál zbraní spolu so zaujímavými monštrami, ktoré vás budú chcieť ako obvykle zniesť z herného sveta. Zverejnené gameplay video odhaľuje okrem zbraní aj možnosť využitia rôznych schopností, ktoré môžu pozitívne opvlyvniť výsledok vášho snaženia. Autor hry plánuje vydať Bright Memory v nasledujúcom roku a prisľúbil aj podporu virtuálnej reality Oculus Rift.

Hra zatiaľ vyzerá naozaj sľubne, čo potvrdzuje aj spomínané video a nám neostáva nič iné, len si počkať na jej vydanie.

Zdroj: DSOG

Komentuj!