Register

A password will be e-mailed to you.

Rockstar Games nám už v minulosti priniesli viaceré skvelé hry ako napríklad sériu Grand Theft Auto, Red Dead Redemption či Bully. V roku 2011 však pomohli vydať i vydarený titul L. A. Noire od vývojárov z Team Bondi. A práve tá sa po šiestich rokoch vracia, a to nielen na PlayStation 4, Xbox One, dočkáme sa dokonca aj vydania na Nintendo Switch.

L.A. Noire je detektívkou odohrávajúcou sa sa v otvorenom svete a obohatenou o akčné prvky. Hra bola pôvodne vydaná na PlayStation 3 a Xbox 360, avšak neskôr sa jej dočkali aj PC hráči. Napriek značnej originalite a veľmi pozitívnej odozve však nedosiahla až taký komerčný úspech,  aký by si zaslúžila. Aj preto sme  sa doteraz nedočkali pokračovania, no tento rok dôjde aspoň na remaster. Vylepšená verzia ponúkne ostrejšie textúry, kvalitnejšie nasvietenie, nové uhly kamier a ďalšie novinky. Okrem toho bude titul obsahovať aj všetky DLC baličky, pričom hra bude bežať v 1080p s podporou 4K pre Xbox One a PlayStation 4 Pro.

Nintendo Switch verzia bude podporovať Joy-Con ovládač, a okrem toho napríklad aj ovládanie gestami, využitie gyroskopu, či vibrácií. Vo verzii pre Nintendo Switch nebudú chýbať ani nové uhly pre kamery, podpora HD Rumble, ale aj hranie dotykom v handheldovom režime. Okrem toho sa však dočkáme aj menšej VR novinky v podobe L. A. Noire: The VR Case Files. Tá bude určená pre HTC Vive a bude obsahovať aj 7 prípadov z pôvodnej hry prepracovaných do virtuálnej reality.

 

 

Komentuj!