Register

A password will be e-mailed to you.

Resident Evil VII, ktorý vyšiel tento rok, rozhodne fanúšikov hororu a ani nás v redakcii nesklamal. Pôvodnú hru v krátkom čase rozšírili ešte dve DLC Banned Footage Vol. 1, Banned Footage Vol. 2. Vývojári zo štúdia Capcom navyše nedávno oficiálne potvrdili vydanie Gold edície hry Resident Evil VII, ktorá bude navyše obsahovať ešte aj dve nové plánované DLC Not a Hero a End of Zoe.

Táto Gold edícia by mala vyjsť 12. decembra 2017 spolu s obidvoma novými DLC. To prvé pod názvom Not a Hero bude navyše aj zdarma pre všetkých majiteľov pôvodnej hry. Objaví sa v ňom veľmi dobre známa postava celej série, Chris Redfield, ktorý bude v službách novej Umbrelly vyšetrovať, aké strašné tajomstvá sa nachádzajú pod domom rodiny Bakerovcov. Not a Hero sa má odohrávať priamo po skončení pôvodnej hry a vývojári ohlásili aj nový druh nepriateľov. Zároveň Capcom prisľúbil, že si v tomto DLC budeme môcť zapnúť aj HUD ktorý bude zobrazovať aktuálny stav zdravia a munície.

V druhom novom DLC pod názvom End of Zoe, sa budeme môcť zhostiť úlohy Zoe Bakerovej a spolu s ňou skúmať novú močaristú oblasť, ktorá skrýva ďalšie hrôzostrašné tajomstvá. Údajne sa máme dočkať aj šokujúceho odhalenia osudu tejto postavy. Cena tohoto samostatného DLC bol stanovená na 15 eur. Okrem Gold edície bude toto DLC súčasťou Season Passu alebo si ho budete môcť zakúpiť aj samostatne. Obidva nové prídavky, Not a Hero a End of Zoe si navyše budeme môcť zahrať aj vo virtuálnej realite prostredníctvom PlayStation VR.

Resident Evil 7 Gold Edition vyjde pre platformy PS4, Xbox One a PC 12. decembra 2017.

Komentuj!