Register

A password will be e-mailed to you.

Štúdio Telltale Games vám pravdepodobne nemusíme bližšie predstavovať a snáď ani ich najznámejšie dielo, ktorým je epizodická adventúrna séria The Walking Dead. Ak však stále patríte k tým, čo ju nehrali, dobrou správou je, že momentálne ju môžete získať úplne zdarma.

Nebolo to tak dávno čo sme vám priniesli recenziu na tretiu sériu The Walking Dead. Ak ste nemali možnosť dostať sa k tejto sérii, tak práve teraz na to máte ideálnu príležitosť. Písal sa rok 2012, keď štúdio Telltale Games konečne prerazilo do prvej ligy a to práve vďaka tejto vydarenej adventúre, ktorá sa zviezla na vlne úspechu populárneho televízneho seriálu z produkcie AMC. Hra aj seriál sú založené na komikse Roberta Kirkmana, no príbehom a postavami sa úplne líšia. V hre, konkrétne v prvej sérii preberieme úlohu Leeho, ktorý si má odpykať trest v miestnej väznici. Avšak zombie apokalypsa v Atlante nasmeruje jeho osud úplne iným smerom a spojí ho s malým dievčatkom Clementine. Spolu tak budú musieť čeliť nielen hordám živých mŕtvych, ale aj bežným nástrahám každodenného života.

Ak ste typ hráča, ktorý si zakladá si na príbehu, určite odporúčame The Walking Dead vyskúšať. Rozvoj medziľudských vzťahov po páde civilizácie, prežitie, dráma a radosti života sú hlavnou náplňou celej zápletky. Hra si zakladá na pomalom tempe s adventúrnymi prvkami, ktoré však nijak zvlášť nezasahujú do rozprávania príbehu. A práve prvá séria tejto značky z produkcie Telltale patrí k tomu najlepšiemu čo kedy kedy vytvorili. Získať ju môžete na stránke známeho digitálneho obchodu Humble Bundle  na tomto odkaze. Akcia končí v sobotu 9. septembra o 19:00,  potom už budete musieť za hru zaplatiť. Preto sa radšej poponáhľajte, prvá séria The Walking Dead totiž stojí za to.

 

Komentuj!