Register

A password will be e-mailed to you.

SteamWorld Dig od švédskych autorov Image & Form je 2D platformovka v metroidvania štýle zasadená do podzemného prostredia. Čoskoro sa dočkáme jej pokračovania a autori sa pri tejto príležitosti dohodli s EA na zaradení hry do programu On The House v ich hernom klientovi Origin.

Origin On The House nám priniesol už niekoľko zaujímavých starších titulov. Mimo iné sme sa dočkali Battlefield 3, Mass Effect 2 alebo strategickej hry Command and Conquer: Red Alert 2. SteamWorld Dig je najnovším prírastkom do programu.

Ako názov napovedá, dôležitou súčasťou hry je kopanie v retro-futuristickom prostredí steampunku. Ocitnete sa tú v úlohe robota vo westernovom mestečku Tumbleton a s krompáčom v ruke sa pustíte do odhaľovania tajov zeme. Pomocou vyťaženého nerastného bohatstva vylepšujete svoju výbavu, ktorá vám umožní ísť do ešte väčších hĺbok. Postupne pri tom stretávate nové výzvy a nepriateľov.

Pre získanie hry sa stačí prihlásiť do služby EA Origin, navštíviť sekciu On The House a môžete ju začať sťahovať. Pokračovanie SteamWorld Dig 2 vychádza už čoskoro, 21. septembra.

Komentuj!