Register

A password will be e-mailed to you.

HyperX®, herná divízia spoločnosti Kingston® Technology Company, Inc., predstavila headset novej generácie HyperX™ Cloud Alpha. Je to prvý herný headset vybavený dvojkomorovou technológiou a prináša neuveriteľnú kvalitu zvuku, vďaka ktorej budú zážitky pri hraní na PC, konzolách a mobilných herných zariadeniach oveľa silnejšie. Model Cloud Alpha zachováva DNA predošlých headsetov značky HyperX, ktoré získali mnohé ocenenia, a pretože dokonalo „sedí“ na hlave, poskytuje nedostižné pohodlie aj počas dlhých herných súbojov. Má bohato prekreslený zvuk, čo vám umožní citlivo vnímať priestor a orientovať sa v ňom.

„Nový model HyperX Cloud Alpha je prvým headsetom vybaveným našou dvojkomorovou technológiou, ktorá prináša jedinečnú kvalitu zvuku,“ povedal Ignacio Sune, riaditeľ predaja pre Európu v spoločnosti HyperX EMEA. „Slúchadlá Cloud Alpha boli vyvinuté a testované v laboratóriách HyperX a pre čo najväčšiu konkurencieschopnosť ponúkajú čo najvyššiu možnú kvalitu zvuku, pohodlie a kvalitné spracovanie, aby ich mohli používať najlepší profesionálni hráči eSports na celom svete.“

Prvýkrát sa headset Cloud Alpha predstavil na akcii Gamescom 2017 a predviedol dvojkomorovú technológiu HyperX, vďaka ktorej poskytuje precízny zvuk hier s neuveriteľným rozsahom a plnosťou. HyperX používa drivery s priemerom 50 mm a dve komory, ktoré umožňujú oddeliť basy od stredových a vysokých frekvencií a vytvoriť dynamický zvuk, vďaka ktorému sa do hrania, hudby a filmov úplne ponoríte. Headset Cloud Alpha bol navrhnutý tak, aby ste mali čo najväčšie pohodlie aj počas dlhých hodín hrania. Využíva k tomu náušníky zo špeciálnej peny s tvarovou pamäťou, z vlastného vývoja divízie HyperX, širší hlavový mostík s mäkšou a poddajnejšou umelou kožou a hliníkový rám s odolnou a napriek tomu ľahkou konštrukciou. Heaset má odnímateľný kábel, na ktorom sú aj prvky ovládania zvuku, takže si hráči môžu nastaviť hlasitosť a vypnúť mikrofón priamo na kábli, bez ohľadu na to, či práve hrajú na PC, mobile, PlayStation, Xbox One, Mac, Nintendo Switch alebo systémoch virtuálnej reality s konektorom jack 3,5 mm. Keďže slúchadlá Cloud Alpha hráčom ponúkajú vynikajúcu kvalitu snímania hlasu a špičkový zvuk, ktorý im pomáha komunikovať v rámci herného teamu, majú certifikát TeamSpeak a Discord Certified.

„Sme veľmi radi, že môžeme mať na veľtrhu Gamescom HyperX ako partnera pre prvý turnaj PUBG Invitational,“ povedal Woonghee Cho, riaditeľ celosvetového obchodného rozvoja v spoločnosti Bluehole Inc, ktorá titul PUBG vyvíja. „HyperX je popredná svetová značka so špičkovými hernými produktmi a my sme šťastní, že sa budú podieľať na akcii PUBG Invitational. Tešíme sa až vyskúšame ich nové headsety Cloud Alpha, ktorými na turnaji vybavia všetky počítače.“

Gamescom je najväčšou akciou na svete pre vývojárov hier a HyperX je hrdým sponzorom tejto prvej veľkej súťaže v PUBG. Divízia HyperX ponúka kompletné portfólio hernej výbavy, ktoré používajú profesionálni hráči na celom svete, aby mohli hrať čo najlepšie. Celým produktovým radom – vrátane nového headsetu Cloud Alpha – bude na turnaji PUBG Invitational, kde sa hráči stretnú v turnaji o 350.000 USD, vybavených až 80 herných staníc.

Headset Cloud Alpha bol predvádzaný na veľtrhu Gamescom, ktorý sa konal od 22. do 24. augusta v Kolíne nad Rýnom v Nemecku. Počas oficiálneho zahájenia veľtrhu Gamescom predniesol Paul Leaman, viceprezident HyperX pre EMEA, prejav o rozširujúcom sa priestore eSports a roli tzv. endemických sponzorov v rámci panelovej diskusie s názvom Digital Sponsorship na prvej konferencii SPOBIS Gaming & Media Conference.

Cena a dostupnosť

Uvedenie headsetu Cloud Alpha sa plánuje na 25. septembra za výrobcom odporúčanú maloobchodnú cenu 99,99€. K dispozícii bude u vybraných predajcov. Podrobnejšie informácie o Cloud Alpha a jeho dostupnosti nájdete na webových stránkach Cloud Alpha.

Ďalšie informácie o divízii HyperX môžete nájsť na stránkach:

YouTube: http://www.youtube.com/kingstonhyperx

Facebook: http://www.facebook.com/hyperxcommunity

Twitter: http://twitter.com/hyperx

Instagram: https://www.instagram.com/hyperx

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/hyperx

Komentuj!