Register

A password will be e-mailed to you.

Ak vás zaujíma, aké hry ponúkne spoločnosť Sony všetkým predplatiteľom služby PS Plus počas septembra 2017, potom ste na správnom mieste. Dočkáme sa znova pomerne slušnej nádielky?

Prvým titulm určeným na PlayStation 4 bude známa akčná adventúra inFAMOUS: Second Son, kde si v koži hlavného hrdinu Delsina Roweho disponujúceho rôznymi superschopnosťami užijete dostatok súbojov s rôznymi nepriateľmi a popritom si užijete aj parkourovú vložku.

Na PlayStation 4 nebude chýbať ani plošinovka Child of Light od Ubisoftu. V nej sa dostaneme do mystickej krajiny Lemuria, v ktorej sa budeme s hlavnou postavou Aurourou snažiť vrátiť naspäť slnko, mesiac a hviezdy, ktoré sú v zajatí Kráľovnej noci.

Dostatok zábavy si môžete užiť aj s ďalšou hrou určenou na PlayStation 4. Tým je párty titul That’s You!, ktorý si môžete vychutnať či už s vašou rodinou, alebo priateľmi a mimo iné si v ňom vyskúšať rôzne kvízy.

Na PlayStation Vita a PlayStation 4 si budeme môcť zahrať aj strieľačku We Are Doomed s dvoma hernými módmi. Prvý mód s názvom Nekonečnosť ponúkne arkádový štýl a druhý mód s názvom Vlny naservíruje rovno tridsiatiku úrovní.

Ďalšia hra na PlayStation Vita a PlayStation 4 Hatoful Boyfriend nám ponúkne možnosť zahrať si holubov a nadväzovať nové vzťahy s rôznymi operencami. Čo rozhodne znie viac než zaujímavo.

Ak by ste mali chuť si zajazdiť na kamióne alebo na rôznych iných nákladných vozidlách, nemusíte zúfať. Pretekársku hru Truck Racer si však užijete iba na PlayStation 3.

Posledným klasickým titulom septembrovej ponuky určeným na PlayStation 3 je Handball 2016. Ak patríte k fanúšikom hádzanej, ktorá nemá veľa herných spracovaní, potom by ste nemali váhať.

Sony tentokrát poteší aj majiteľov PlayStation VR, a to titulom RIGS: Mechanised Combat League, v ktorej si zahráme za robotov v rôznych bojových arénach situovaných do miest ako Dubaj, či Rio De Janeiro.

Ako sa vám pozdáva bohatá septembrová nádielka PS Plus?

Komentuj!