Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Wargaming prináša niekoľko noviniek do už zabehnutej hry World of Tanks s updatom 9.20. Čo všetko prináša táto aktualizácia?

World of Tanks patrí k najhranejším hrám súčasnosti a môže sa hrdo radiť k titulom ako Counter-Strike: Global Offensive či Dota 2, ktoré sú populárne nielen medzi bežnými hráčmi ale aj na progamingovej scene. Tí z vás, ktorý sa virtuálnym tankom venujete pravidelne, zrejme dávno viete o novej verzii pre World of Tanks s číslom 9.20. Tá je horúcou novinkou na európskych serveroch. Štúdio Wargaming tak opäť rozprúdilo trocha stojaté vody tejto zabehnutej hry.

Nový update prináša reskin niektorých tankov do HD modelov. Dôležitejším prvkom je však rebalance japonských, francúzkych, amerických a ruských tankov. Nezabudlo sa ani na nemecké stroje, ktorým však bola venovaná o niečo menšia pozornosť. Tá sa upriamila hlavne na Maus a Mäuschen. Nezastavili sa ani upravy pri SPG (artyny), kde sa Wargaming snažil vypočuť hlas komunity. Veľkou novinkou sú čínske stíhače tankov, ktorých je celkovo deväť.

Myslelo sa aj na matchmaking. Ak vás už nebavia bežné súboje 15v15, v novej verzii sa stretne na bojovom poli až 60 tankov naraz v móde Grand Battle, pre ktorý je určená mapa Nebelburg o rozlohe 1,4 x 1,4 km.

Nový update World of Tanks si však nepochybne nájde nielen fanúšikov, ale aj odporcov a až čas ukáže, nakoľko išlo o zmeny k lepšiemu.

 

 

Komentuj!