Register

A password will be e-mailed to you.

ArmA III bude už čoskoro obohatená o nové DLC s názvom Laws of War, ktoré okrem iného prinesie pohľad na vojenský konflikt z často zapomínanej stránky.

Populárny vojenský simulátor od našich českých susedov sa teda dočká ďalšieho rozšírenia. Po pomerne klasických doterajších prídavkoch však bude záber Laws of War úplne iný – pozrieme sa na vojenský konflikt z humanitárnej stránky. DLC prinesie novú frakciu International Development & Aid Project (IDAP), ktorá nebude priamo zasahovať do prestreliek. V kampani s názvom Remnants of War sa prevtelíme do role experta na výbušniny, ktorý bude spätne rozprávať novinárom o tom, aké situácie vojna prináša. Počas zneškodňovania mín v uniforme tejto humanitárnej organizácie si totiž prežil aj vypäté chvíle.

Okrem toho prinesie DLC aj množstvo menších vylepšení a doplnkov výbavy, ako tomu býva zvykom. Za zmienku stojí hlavne špeciálna dodávka, ktorú využívajú  práve mieroví pracovníci a dron, slúžiaci na zneškodňovanie mín. DLC by malo vyjsť 12. septembra a už teraz si ho môžete predobjednať. Snaha poukázať na odlišnú stránku vojny vo videohrách je určite vítaná a sympatické je aj to, že Bohemia Interactive venuje časť zo zisku na podporu Červeného kríža.

Komentuj!