Register

A password will be e-mailed to you.

Vývojári z Guerrilla Games sa rozhodli po ukončení prác na sérii Killzone zamyslieť nad tým, akým smerom sa bude ďalej uberať ich tvorba. V roku 2011 začala menšia časť štúdia pracovať na titule, ktorý by sa mal odohrávať v otvorenom svete, pričom by využíval i RPG prvky. Z toho nakoniec vzišiel Horizon: Zero Dawn, o ktorom sa pred vydaním hovorilo ako o jednej z najočakávanejších noviniek určených pre konzolu PlayStation 4. Dnes už môžeme smelo povedať, že hra nielenže naplnila očakávania, ktoré sa do nej vkladali, ale ich aj ďaleko prevýšila.

Spoločnosť Guerrilla Games predviedla na tohtoročnej E3, ako bude vyzerať nové rozšírenie s názvom Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds. Teraz už vieme, že sa fanúšikovia sa ho dočkajú 7. novembra 2017. Úplne nový príbeh zavedie hráčov do severnejších oblastí s omnoho chladnejším prostredím, na aké boli doteraz zvyknutí. Aloy tu bude čeliť novým hrozbám a nepriateľom, pričom jej úlohou bude preskúmať nehostinné prostredie a odkryť jeho tajomstvá.

Horizon Dawn: The Frozen Wilds si môžete predobjednať na PlayStation Store a to za cenu 19,99 €. Ak máte aktivovanú službu PS Plus, v tom prípade zaplatíte iba 17,99€. Ako bonus dostanete navyše exkluzívneho avatara pre svoj PSN účet. Vývojári taktiež prisľúbili, že už čoskoro sa podelia o ďalšie novinky týkajúce sa toho rozšírenia.

Komentuj!