Register

A password will be e-mailed to you.

Známu hernú značku Call of Duty vám už dnes nemusíme predstavovať. Najnovší prírastok do rodiny Call of Duty ponesie prívlastok WWII pričom hráč sa bude môcť ponoriť do atmosféry druhej svetovej vojny.

Uzatvorená multiplayerová beta Call of Duty: WWII bude dostupná už 25. augusta 2017. Pri tejto príležitosti spoločnosť Activision vydala nový trailer. Čo je zaujímavé je, že beta nebude  dostupná len tak zadarmo. Uzavretý systém testovania spočíva v tom, že sa do hry dostanú len tí hráči, ktorí si hru predobjednali a zaplatili, pričom najskôr príde rad na majiteľov konzoly PlayStation 4. Prvý septembrový víkend sa pridajú aj fanúšikovia Xbox One. Majiteľov PC asi veľmi nepoteší, že o možnosti betatestovania multiplayeru pre PC doteraz nezaznelo ani slovo.

Hráči budú môcť počas testovania  vyskúšať rôzne mapy, napríklad Pointe Du Hoc, Ardennes a Gibraltar. K dispozícii budú viaceré herné režimy ako Deathmatch, Domination, Hardpoint, až po celkom nový režim War, ktorý bude založený na obrane a útoku.

Ak sa dostanete do hry budete môcť vyskúšať rôzne divízie, ktorých je dokopy 5, a to Infantry, Expeditionary, Airborne, Armoured a Mountain Division. Tieto divízie budú mať svoje obmedzenia v maximálnej možnej úrovne zbraní a vybavenia, ktoré budú dostupné.

Veľa fanušikov sa tešilo, že v bete uvidia aj nový sociálny priestor takzvaný Headquarters. Bohužiaľ, takúto možnosť nakoniec nedostanú. Aj napriek tomu sa jedná o celkom slušný balíček, ktorí stojí za vyskúšanie.

Pokiaľ sa chcete naplno vrhnúť do bojov počas druhej svetovej vojny, budete si musieť počkať na 3. november 2017, kedy Call of Duty: WWII nastúpi na bojový front v plnej poľnej.

Komentuj!