Register

A password will be e-mailed to you.

Nie je to prvýkrát, čo sa lacné balíky od Humble Bundle venujú inej platforme ako PC. Najnovšia ponuka sa skladá z hier od 2K a je rozhodne zaujímavá.

Humble 2K PlayStation Bundle sa hemží kvalitnými titulmi, z ktorých si rozhodne vyberie každý. Nezdržujme sa teda a poďme si postupne predstaviť všetkých účastníkov tejto lákavej ponuky. Ako obvykle je balík rozdelený na 3 vrstvy podľa zaplatenej sumy. V prvej sa za 1 dolár môžete tešiť na 4 hry. Vydarený návrat známej série v podobe XCOM: Enemy Unknown snáď ani netreba predstavovať, v balíku je verzia pre PS Vitu. Pre rovnakú platformu je aj ďalšia hra – konzolová verzia unikátnej strategickej série Civilization Revolution 2 Plus. Nájdete tu aj pomerne úspešný spin-off značky XCOM, The Bureau: XCOM Declassified pre PS3, a to vrátane všetkých DLC. Vrstvu uzatvára zabudnutá online akcia Evolve pre PS4.

Prostredná vrstva sa vám odomkne po prekonaní priemernej platby všetkých hráčov a ponúka hneď 7 položiek. Prvou je XCOM: Enemy Within, veľmi kladne hodnotený prídavok vyššie spomínanej základnej hry. Druhou je BioShock, zaujímavý mix akcie a RPG v ikonickom podvodnom svete. Fanúšikovia multiplayerových FPS sa potešia pri Borderlands a Borderlands II Ultimate Edition. Známou hrou od 2K je aj česká Mafia II, ktorú tu nájdete taktiež. Príbehovo zameraných hráčov určite poteší aj Spec Ops: The Line. Všetky vypísané hry sú určené pre PS3 a vrstvu uzatvára Battleborn v platinovej edícii, ktorú si užijú hráči na PS4. V najvyššej vrstve dostupnej za 20 dolárov nájdeme už len jednu hru a tou je vynikajúca stratégia XCOM 2 pre PS4.

Má to však, bohužiaľ, aj háčik. Aby ste si kódy mohli aktivovať, budete potrebovať americký PSN účet. Založiť si ho však nie je problém, takže ak vás ponuka oslovila, určite ju nepremeškajte. XCOM 2 za 20 dolárov je totiž ponuka, ktorá sa neodmieta. V prípade, ak plánujete ponuku využiť, stačí zamieriť na stránku Humble Bundle.

Komentuj!