Register

A password will be e-mailed to you.

Pri hrách od Bethesdy je železnou pravidelnosťou, že po určitom čase od vydania príde takzvaná GOTY edícia, ktorá obsahuje základnú hru spolu so všetkými expanziami. Po pomerne dlhom čase sa jej konečne dočká aj Fallout 4.

V hernej brandži sa pojem “GOTY” zaužíval už pred nejakým časom. Skratka pre “Game of the Year” nie je výsadou iba Bethesdy, ale pomerne veľkého počtu dnešných veľkých hier. Bethesda ich však už dlhé roky popularizuje, veď v takejto edícii ste si mohli kúpiť už aj Fallout 3 alebo TES4: Oblivion.  Zväčša sa jedná o výhodný balík viacerých DLC spolu s hrou a trpezlivejším hráčom sa vždy oplatilo počkať práve na ňu. Preto sa fanúšikovia začínali obávať o najnovší prírastok do série Fallout. Posledné DLC totiž vyšlo takmer pred rokom a o GOTY edícii nebola ani zmienka. To sa, našťastie, razom zmenilo.

 

Autori okamžite stanovili aj dátum vydania a Fallout 4 Game of the Year Edition sa na PC, PS4 a Xbox One dostane už 26. septembra. Pochopiteľne bude obsahovať základnú hru a všetkých 6 DLC, ktoré po vydaní postupne vyšli. Konkrétne sa jedná o Nuka-World, Vault-Tec Workshop, Contraptions Workshop, Far Harbor, Wasteland Workshop a Automatron. Konkrétna cena pre túto edíciu zatiaľ stanovená nebola.

Komentuj!