Register

A password will be e-mailed to you.

Školské prázdniny sú v plnom prúde a okrem iného si ich môžete užívať aj hraním kvalitných hier. Ak vás zaujíma, čo si pre nás pripravil Microsoft v rámci augustovej nádielky Xbox Live Gold, tak ste na správnom mieste.

Na Xbox One si budeme môcť zahrať first person simuláciu Slime Rancher, v ktorej sa chopíme postavy Beatrix LeBeau, starajúcej sa o vesmírny sliz. Hodí sa však poznamenať, že hra zatiaľ nie je dokončená a postupne do nej budú pribúdať nové prvky.

Ďalší titul s názvom Trials Fusion od Ubisoftu nás posadí do sedadiel rôznych športových motoriek, v ktorých budeme prechádzať rôznymi traťam s množstvom prekážok.

Zrejme najatraktívnejšou hrou celej augustovej ponuky je výborný hack and slash titul Bayonetta, ktorého PC verzia obstála aj v našej recenzii. Bayonettu si budú môcť vychutnať majitelia ako majitelia Xboxu 360, tak i Xboxu One.

Posledným titulom, ktorý si budete môcť užiť súčasne na Xbox 360 a Xbox One je Red Facation: Armageddon, zatiaľ posledný diel známej série, ktorá stavia na deštrukcii a zničiteľnom prostredí.

Ako sa vám pozdáva augustová ponuka Xbox Live Gold?

Komentuj!