Register

A password will be e-mailed to you.

Júlová ponuka PS Plus bola až nečakane vydarená a majitelia konzol PlayStation si mohli vychutnať viacero kvalitných a atraktívnych titulov. Dokázalo na ňu Sony nadviazať aj augustovým výberom?

Najväčším ťahákom určeným na PlayStation 4 bude sanboxový titul Just Cause 3, v ktorom sa opäť vžijeme do roly Rica Rodrigueza a užijeme si s ním množstvo deštrukcie a výbuchov na fiktívnom tropickom ostrove. Ďalším titulom do zbierky je samostatné rozšírenie Assassin’s Creed IV: Black Flag s názvom Assassin’s Creed: Freedom Cry. Narozdiel od pôvodnej hry sa v ňom nechopíme Edwarda Kenwaya, ale jeho bývalého kormidelníka Adéwalého.

Na PlayStation 3 sa v 3D titule Snakeball staneme hadom, s ktorým budeme zbierať po ploche rôzne loptičky. Ide o vcelku netradičnú športovú hru určenú pre jedného, alebo viacerých hráčov. Okrem toho si budú môcť majitelia PS3 vyskúšať arkádový titul s názvom Super Motherload situovaný do alternatívnej minulosti a zbierať rôzne minerály a drahokamy pre spoločnosť Solarus Corporation.

Na PlayStation Vita a PlayStation 4 bude k dispozícii zaujímavá retro plošinovka Downwell. Predposledným augustovým PS Plus titulom je stealth hra Level 22, určená pre handheld od Sony. V nej sa budeme musieť v koži zamestnanca dostať bez povšimnutia do svojej kancelárie na 22. poschodí a vyhnúť sa napomenutiu kvôli meškaniu do práce.

Záverečným a bonusovým titulom určeným na PlayStation 4 je spoločenská hra That’s You, ktorá bude v ponuke už druhý mesiac po sebe. K jej spusteniu však budete budete potrebovať aj mobilnú aplikáciu, no ak hľadáte nejakú party hru, toto môže byť dobrá voľba.

 Ako sa vám pozdáva augustová ponuka PS Plus? My dávame palec nahor 😉

Komentuj!