Register

A password will be e-mailed to you.

Navzdory tomu, že parkúrová zombie akcia Dying Light vyšla pred viac ako dvoma rokmi, stále je veľmi populárna a neustále láka nových hráčov. Techland sa preto rozhodol poďakovať fanúšikom novým obsahom, ktorý bude k dispozícii úplne zdarma.

Dying Light vyšiel v roku 2015 a len pri vydaní ho podľa štatistík hrávalo 700 000 hráčov týždenne. No aj po troch rokoch ho týždenne hráva približne 500 000 jednotlivcov, čo je veľmi pekný výsledok, vzhľadom k tomu, že nejde o vyslovene multiplayerovo zameranú hru.

Poľské štúdia si zjavne vážia svojich fanúšikov a Techland sa po vzore CD Projekt RED rozhodol, že Dying Light doplní DLC, ktoré budú k dispozícii úplne zadarmo. V nasledujúcich 12 mesiacoch tak vyjde  10 balíčkov sťahovateľného obsahu. Vďaka nim do hry postupne pribudnú noví nepriatelia, nové in-game eventy, lokácie, zbrane a mnoho ďalšieho. To sa bude týkať všetkých platforiem bez obmedzenia. Prvá nádielka bude dostupná už počas nasledujúcich týždňov a ponesie názov “Drop #0”. Techland okrem toho prisľúbil aj ďalšie komunitné akcie, ktoré budu rozplánované na jednotlivé kvartály. Nezabúda však ani na aktuálny obsah hry, ktorý bude predmetom ladenia na základe feedbacku od hráčov. Aby sa tento proces zefektívnil, vyjde komunitná platforma, kde hráči budú môcť pridávať svoje postrehy a nápady.

Dying Light pritom pri vydaní zbieral skôr známky 7-8/10 zdá sa, že to nemalo absolútne žiadny vplyv na jeho popularitu.

Komentuj!