Register

A password will be e-mailed to you.

Zatiaľ čo Blizzard usilovne pracuje na StarCraft Remastered, ktorý vyjde už v auguste, nespí ani tím stojaci za druhým dielom tejto populárnej stratégie. Už na BlizzCone 2016 bola načrtnutá myšlienka Warchestov, kde hráči budú mať možnosť podporiť eSport aspekt hry a získať popritom nový kozmetický obsah. Tá sa teraz stáva realitou.

Systém Warchest sa pravdepodobne nechal inšpirovať Valve. Compendium pre Dotu 2 už niekoľko rokov pomáha zbierať peniaze na odmeny pre profesionálnych hráčov priamo od fanúšikov. Odmieňa ich za to postupným odomykaním kozmetického obsahu.

Warchest bude existovať v niekoľkých variantoch. Buď je možné investovať do balíčka pre jednu z troch rás 10 € alebo zobrať všetky za 25 €. V oboch prípadoch ide 25% priamo do prize poolu pre StarCraft 2 turnaj na Blizzcone. Potom sa hraním hier, či už v klasickom kompetitívnom multiplayeri alebo v co-op móde, získavajú body skúsenosti. Tie slúžia na postupné odomykanie skinov jednotiek, emotikonov a portrétov v závislosti od toho, ktoré rasové balíčky si hráč kúpil.

Každý rasový balíček ponúka postupne kompletný reskin všetkých jednotiek tejto rasy v novom štýle. Celkovo tak je možné získať až 48 skinov, 6 portrétov, 16 emotikonov a niekoľko ďalších menších kozmetických prvkov. Tie sa odomykajú postupne v troch fázach pred BlizzConom (4. november 2017). Potom sa skiny budú dať získať už len samostatne prostredníctvom mikrotransakcií.

Viac o Warchestoch ako aj ich obsahu môžete nájsť priamo na oficiálnej stránke.

Komentuj!