Register

A password will be e-mailed to you.

Pokiaľ ste ešte zatiaľ nehrali zaujímavú akčnú hru z časov starovekého Ríma z názvom Ryse: Son of Rome, máte príležitosť. Stačí vám navštíviť stránku zo službou GameSessions, kde je k dispozícii plná verzia tejto hry zadarmo, vďaka spolupráci s firmou AMD. Táto akcia trvá 30 dní a po nainštalovaní a následnom spustení vám Ryse: Son of Rome už zostane natrvalo. Jedinou podmienkou je, aby ste hru hrali aspoň päť minút.

Ryse: Son of Rome vyvinula známa firma Crytek (Crysis alebo Far Cry) v roku 2014 v spolupráci s Microsoftom. Pôvodne to mal byť exkluzívny titul pre Xbox One, ale už po roku bol k dispozícii aj pre PC. V hre sa ujímate úlohy rímskeho generála Mariusa Titusa, ktorý si pokojne žije v Ríme, ďaleko od vojnových udalostí na hraniciach. Avšak jedného dňa prenikne až do Ríma oddiel Keltov a Mariusovi zabijú rodinu priamo pre jeho očami. Marius sa tak okamžite vydáva na cestu pomsty a už onedlho musí bojovať aj za záchranu celej Rímskej ríše.


Hra síce nevyniká prepracovaným príbehom, ani neohromí súbojovým systémom, ale iste stojí za vašu pozornosť najmä kvôli kvalitnému vizuálnemu a technickému spracovaniu. Okrem singleplayerovej časti ponúka aj kooperatívny multiplayer, ktorý obsahuje tri módy. V nich sa musíte spoločne zo spoluhráčom prebojovať k víťazstvu na turnaji v slávnom Koloseu. Využite teda túto jedinečnú príležitosť a získajte túto starovekú akčnú “hack and slash” rubačku. Majte však na pamäti, že vlastníctvo hry sa netýka vašej knižnice na Steame.

Komentuj!