Register

A password will be e-mailed to you.

Jún je už čo nevidieť za nami a preto je na čase predstaviť novú nádielku hier dostupných v rámci služby PlayStation Plus. Čo si budú môcť zahrať majitelia konzol PlayStation počas júla 2017?

Na PlayStation 4 bude tentokrát k dispozícii výborný horor Until Dawn, v ktorom si budeme môcť zahrať za viacero postáv. Rozhodnutiami v príbehu priamo ovplyvníte, kto sa dožije záveru a kto nie. K Until Dawn sa pripojí adventúrna séria Game of Thrones: A Telltale Games Series, ktorá je založená na populárnej televíznej adaptácii svetoznámej knižnej série Pieseň ľadu a ohňa.

Na PlayStation 3 si pre zmenu na vlastnej koži vyskúšame post-apokalyptický svet suvival titulu Tokyo Jungle. Našou úlohou bude zistiť pravdu o zmiznutí ľudstva. Ďalším titulom pre PS3 je bojová hra Darkstalkers Resurrection, ktorá je vlastne vylepšenou kompiláciou dielov Night Warriors: Darkstalkers’ Revenge a Darkstalkers 3.

Na PlayStation Vita si budeme mať možnosť vyskúšať zaujímavú plošinovku Element4l a aby toho nebolo málo, Sony k nej pribalilo aj arkádu Don’t Die, Mr. Robot, ktorú si vďaka cross-buy môžu do knižnice pridať aj majitelia PlayStation 4.

Ako ste spokojní s júlovou ponukou PS Plus? My dávame palec nahor, i keď nás trochu mrzí, že sme nedostali rovnakú ponuku, ako hráči v Japonsku. Tam bude totiž počas júla k dispozícii Killzone: Shadow Fall, Gravity Rush Remastered a Child of Light. I napriek tomu je júlová ponuka výborná a kto náhodou Until Dawn v čase vydania minul, mal by to napraviť.

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!