Register

A password will be e-mailed to you.

Značka E-blue predstavuje svetovo prvý variabilný herný all-in-one, teda monitor s počítačom v jednom zariadení, ktorý si hráči môžu prispôsobiť podľa svojich predstáv a vybaviť si ho hardwarom tak, aby vyhovoval hre, na ktorú sú zameraní.

Aj vďaka tomuto kúsku o sebe E-blue môže hrdo prehlásiť, že ako jediná na svete ponúka hráčom kompletné vybavenie pre e-sport – veľké množstvo doplnkov ako sú klávesnice, myši, podložky pod myš, slúchadlá a stojany k nim, taktiež podsvietené stoly, ergonomické kreslá a all-in-one. Svetová premiéra sa odohrala na veľtrhu CES v Las Vegas 2017, kde sa každoročne chcú tisíce výrobcov pochváliť tým najlepším na svete. V európskej premiére si mohli all-in-one vyskúšať návštevníci najväčšieho herného turnaja na Slovensku Y-games Summer 2017.

Panoramatický HD monitor 32“ s rozlíšením 2K (2560 x 1440)/60Hz hráča v okamihu prenesie do centra diania na hernom poli. Odozva 5ms zaručí, že im neunikne žiadny okamih dôležitého súboja. Z dôvodu, že každému vyhovuje iný uhol sklonu monitora, je možné u all-in-one disponovať 15° uhlom tak, aby sa oči necítili unavené ani pri dlhých hodinách hrania. Futuristický design all-in-one podčiarkuje atraktívne podsvietenie. V prednej časti monitora sú jemne podsvietené bočné strany konštrukcie monitora a logo E-Blue.

Zadnej časti dominuje podsvietený kryt hardwarového vybavenia. Ovládací panel monitora je šikovne umiestnený v pravom hornom rohu. Umožňuje tak ľahký prístup k ovládacím tlačidlám. Pre účinné chladenie má v sebe tower monitor zabudované dva ventilátory 12cm s 1500RPM. Vďaka dostatočnému množstvu portov k all-in-one pripojíte všetky potrebné zariadenia. Obsahuje niekoľko zvukových vstupov a výstupov, USB porty, DVI port a aj port pre ethernetové rozhranie (podľa možností základnej dosky). All-in-one je kompatibilný pre základné dosky Mini-ATX a Micro ATX (max. 170 x 235 mm). Disponuje možnosťou umiestnenia dvojitého disku HDD aj SSD. Taktiež je kompatibilný s väčšinou najnovších grafických kariet (max.302x148x45mm).


Herný all-in-one umožní každému hráčovi prispôsobiť si ho podľa vlastného gusta. Vďaka štýlovému podsvieteniu skvele zapadne do každého herného kútika a naviac šetrí miesto. Všetko potrebné sa nachádza v jednom zariadení bez zbytočného ťahania káblov. Rozbehnite to naplno s poriadnou hernou výbavou.

Komentuj!