Register

A password will be e-mailed to you.

Opäť je to tu. Steam ako najväčší obchod s PC hrami znova spustil rozsiahly výpredaj. Steam Summer Sale potrvá pomerne dlhú dobu a rozhodne je z čoho vyberať.

Akcia je platná až do 5. júla a okrem zliav je už tradične k dispozícii aj sprievodná aktivita. Tentokrát môžete spĺňať rôzne úlohy v rámci Steamu, za čo budete odmeňovaní samolepkami. Jedná sa pritom o jednoduché úlohy ako kontrola aktivity vašich priateľov, prezeranie hier a podobne. Teraz ale poďme k tomu hlavnému – hrám.

Vybrať iba niekoľko položiek je skoro nadľudská úloha, my sme sa však do toho predsa pustili. Pre chudobnejšie peňaženky bude rozhodne zaujímavé napríklad akčné RPG Transistor za 2,84 eur alebo depresívny zážitok v podobe This War of Mine za 3,79 eur. Onedlho vyjde pokračovanie hry Middle-earth: Shadow of Mordor, pričom príbeh prvého dielu si teraz môžete doplniť iba za 3,99 eur. Extrémne lacno sú k dispozícii takmer všetky hry od Valve a napríklad balík obidvoch dielov série Portal získate len za 2,23 eur.

Vo vyššej cenovej hladine môže zaujať mierne kontroverzná Mafia 3, ktorá by ale za zlacnenú cenu 14, 79 eur mohla dostať šancu aj u vás, veď v našej recenzii dopadla slušne. Veľmi dobrá ponuka hlavne pre fanúšikov post-apo zasadenia je Wasteland 2: Director’s Cut iba za 9,99 eur. Fanúšikov motoršportu určite poteší vo svete aj u nás veľmi dobre hodnotený Motorsport Manager, ktorý môžete získať za 11,89 eur. Okrem toho stojí za pozornosť aj simulátor Dirt Rally zlacnený na cenu 14,99 eur.

Toto je pochopiteľne iba zlomok ponuky, preto neváhajte a prezrite si celý katalóg.

Komentuj!